Курс за двойки „Прегърни ме силно“ – програма за подобряване на партньорските отношения

Търсите ли начин да обогатите, съживите или спасите връзката си? Всички ние имаме нужда от любов, подкрепа и партньорство през целия си живот. Но понякога се нуждаем от малко помощ.

Find out more
ЕФТ център, бул. „Васил Левски“ 49
София, 1142 България
+ Google Map

Обучение по емоционално фокусирана терапия

Предстоящо обучение по Емоционално Фокусирана Терапия (ЕФТ) за професионалисти през ноември 2024, базисно ниво. Обучители: Проф. Кириаки Полихрони и Елена Кръстева

Find out more
ЕФТ – България, ЕФТ Център, бул. Васил Левски 49
София, 1142 България
+ Google Map

Група за личностно развитие

Център за Емоционално фокусирана терапия организира група за личен опит и развитие, предназначена за хора, които искат да погледнат на себе си по-осъзнато и да намерят решение за лични проблеми и трудности в живота си.

Find out more

Онлайн група за психологическа помощ на майки след раждането

Ролята на майка е изпълнена колкото с радости и неизпитвани вълнения, толкова и с предизвикателства и трудности. Често жените могат да имат различи емоционални състояния, които да им пречат да влязат в новата си роля с увереност и радост.

Find out more

Група за психологическа подкрепа на бременни

Бременнoстта е период на много интензивни промени, съпътствани от разнообразни емоции. Свикнали сме да свързваме новината за идващото дете с радост и вълнение от предстоящото събитие, но понякога не е…

Find out more

Група за подкрепа при загуба и скръб

През октомври център за ЕФТ стартира група за психологическа подкрепа за хора, които преживяват загуба на близък

Find out more

Обучение по емоционално фокусирана индивидуална терапия

Заповядайте на двудневно обучение по Емоционално фокусирана индивидуална терапия (ЕФИТ). За професионалисти от всички школи, които работят с индивидуални клиенти.

Find out more